MICRODERMABRASIE/MEGAPEEL

De Megapeel microdermabrasie is een veilige huid-verbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de bovenste huidlaag door middel van een vacuümstand lichtelijk opgezogen.

Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag, ook wel stratum corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond. De huid is nu optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuümkracht stimuleert daarnaast de aanmaak van nieuw collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld.

Een microdermabrasie-behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling, maar ze biedt ook meer, omdat ten eerste alle huidsoorten en huidtypen te behandelen zijn met deze techniek. Daarnaast kan microdermabrasie worden toegepast bij diverse huidcondities: er worden prachtige resultaten behaald bij onder andere een droge huid, rijpere huid, een huid met fijne lijntjes en rimpeltjes, een vette huid, vergrote en/of verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zon-beschadigde huid, acnelittekens en pigmentvlekken.

Voor een optimaal resultaat wordt wel aangeraden de behandeling in kuurverband (één keer in de zeven tot veertien dagen) toe te passen. Afhankelijk van uw huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld.

© Copyright - Renate's Beauty & Care